gepersonaliseerd kraamcadeau, met liefde gemaakt


Houten cadeau

Bestel bij Kraamgifts de mooiste gepersonaliseerde houten producten. Leuke aankleding voor de babykamer, houten speelkoffertjes en spaarpotjes. Wij graveren jouw ontwerp haarscherp met onze lasersnijder/ graveermachine voor een haarscherp en permanent resultaat. Wij hebben een groot aanbod met prachtige houten cadeaus voor verschillende leeftijden.Een cadeau gemaakt van hout

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? Kies dan voor een houten cadeau. Je hebt keuze uit verschillende houten producten. Je kunt alle producten online personaliseren. Wij bedrukken jouw ontwerp vervolgens rechtstreeks op het hout voor een permanent en mooi resultaat

Spaarpot met naam

Ben je op zoek naar een leuk en uniek kraamcadeau? Ontwerp dan jouw eigen houten spaarpot met naam of foto. Ook voor de eerste verjaardag van een kindje is dit een heel leuk en origineel cadeau. Kies een van onze ontwerpen en personaliseer het spaarpotje eenvoudig in onze ontwerptool. 

Houten koffertje met naam

Een houten koffertje met naam is heel handig en leuk voor als jouw kindje straks uit logeren gaat. Maar ook is het een heel leuk en handzaam speelgoedkoffertje. Jouw kleintje kan netjes alle poppenkleertjes, autootjes of andere kleine speelgoedjes bewaren in het koffertje.

Het koffertje heeft een stevig leren handvat voor de kleine kinderhandjes. Ontwerp eenvoudig jouw eigen koffertje voor een uniek cadeau! Houten cadeau voor een baby. Een cadeau wat gemaakt is van hout kan ook leuk zijn om dit te geven aan een baby. Bekijk in deze categorie de mooiste cadeaus voor baby's.