Kraamgifts.nl is geboren uit de creativiteit van Sylvia.  Sylvia is erfelijk belast met creativiteit. Haar moeder was eveneens een creatieve ziel en liet Sylvia de kneepjes van het vak zien.

Het concept voor Kraamgifts.nl ontstond na de geboorte van (klein)kinderen in de familie. Het was een tijd waarin ze geïnspireerd werd om persoonlijke geschenken te creëren. Samen met haar echtgenoot Dirk, zet ze met liefde en geduld haar eigen atelier in om deze speciale cadeaus te maken.

Elk cadeau dat de deur uitgaat, wordt met een persoonlijke touch gemaakt. Bij Kraamgifts.nl hebben we een uitgebreide collectie aan (baby)artikelen, die wij vervolgens personaliseren door de gewenste naam erop aan te brengen. Dit maakt ze niet alleen perfect voor je eigen kindje, maar ook speciaal om aan anderen cadeau te doen.

Naast het maken van de persoonlijke cadeaus, vindt Sylvia het ook ontzettend leuk om het geheel mooi en met zorg in te pakken. Hiermee wordt elk pakketje een waardevol presentje voor de ontvanger.

Heb je een vraag over een product of een suggestie om de webshop te verbeteren, neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:
E-mail: info@kraamgifts.nl
Tel: +31653869010

Bij Kraamgifts.nl staan we klaar om je te helpen en te voorzien van unieke, met liefde gemaakte geschenken voor bijzondere gelegenheden.


Bekijk meer