Houten cadeau - een houten (kraam)cadeau op maat

Bij Kraamgifts hebben we een prachtige collectie gepersonaliseerde houten producten te ontdekken. Onze houten producten zijn ideaal als (kraam)cadeau. Van gepersonaliseerde houten spaarpotten tot schattige tandendoosjes, elk stuk wordt met precisie gegraveerd met onze lasersnijder/graveermachine, voor een haarscherp en permanent resultaat. Geef een cadeau dat niet alleen mooi is, maar ook de kostbare kinderherinneringen koestert.Een cadeau gemaakt van hout

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? Kies dan voor een houten cadeau. Je hebt keuze uit verschillende houten producten. Je kunt alle producten online personaliseren. Wij bedrukken jouw ontwerp vervolgens rechtstreeks op het hout voor een permanent en mooi resultaat.

Spaarpot met naam

Ben je op zoek naar een leuk en uniek kraamcadeau? Ontwerp dan jouw eigen houten spaarpot met naam of foto. Ook voor de eerste verjaardag van een kindje is dit een heel leuk en origineel cadeau. Kies een van onze ontwerpen en personaliseer het spaarpotje eenvoudig in onze ontwerptool. 

Houten koffertje met naam

Een houten koffertje met naam is heel handig en leuk voor als jouw kindje straks uit logeren gaat. Maar ook is het een heel leuk en handzaam speelgoedkoffertje. Jouw kleintje kan netjes alle poppenkleertjes, autootjes of andere kleine speelgoedjes bewaren in het koffertje.

Houten cadeau voor een baby. Bekijk in deze categorie de mooiste cadeaus voor baby's, of bezoek onze atelier/winkel, die handig gelegen is en gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit Zwaagdijk, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving.