Kerst

Persoonlijke kerstcadeaus zijn toch het leukste om te geven! Gepersonaliseerde badjassen met naam of eigen tekst, sokken met tekst, kersthangers voor in de kerstboom, of andere prachtige houten kados. Heerlijke handdoeken voor jong en oud, uiteraard met naam borduring, een fantastisch persoonlijk cadeau. Ook een aanrader: een lamp met naam. Kijk snel in deze categorie voor alle mogelijkheden om jong en oud een gepersonaliseerd kerst cadeau te geven.

Stijlvolle badjassen, handdoeken en gepersonaliseerde sokken

Ga voor onze badjassen voorzien van een naam of eigen tekst. Wij borduren de gewenste tekst op de luxe badjassen in kleuren naar keuze. Voor jong en oud bieden wij heerlijke handdoeken met subtiel geborduurde namen. Of kies voor speelse sokken met unieke boodschappen die warmte en humor toevoegen aan de feestdagen. Maak van Kerstmis een succes met deze persoonlijke Kerstcadeaus.

Kersthangers en houten cadeaus met naam

Voeg een vleugje magie toe aan de kerstboom met onze betoverende kersthangers. Daarnaast bieden we prachtige houten kerstcadeaus aan, perfect voor degenen die houden van duurzame en unieke presentjes. Elk item is aanpasbaar naar jouw wensen, waardoor het een echt persoonlijk tintje krijgt.

Laat Kraamgifts je helpen bij het perfecte persoonlijke Kerstkado met naam

Bij Kraamgifts staan we klaar om je te helpen bij het vinden van een persoonlijk Kerstcadeau met naam. We hebben vele verschillende persoonlijke kerstcadeaus in ons assortiment en vele hiervan zijn er ook nog weer in verschillende maten en diverse kleuren. Zo is er voor iedereen iets passends te vinden. Of het nu gaat om een cadeau voor hem of haar, voor man of vrouw, volwassenen, kinderen of baby's, wij hebben het perfecte gepersonaliseerde cadeau voor de Kerst. Je hebt de mogelijkheid om de naamproducten naar eigen wens te ontwerpen. En als je wilt, kunnen wij het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen, prachtig ingepakt als geschenk, en dit doen wij zonder extra kosten. Laat ons je helpen om jouw geschenk onvergetelijk te maken!

Bezoek ons in Zwaagdijk of bestel online - cadeaus van Kraamgifts aan jou geleverd!

Wacht niet langer! Kies voor een uniek en persoonlijk kerstcadeau uit ons assortiment. Bezoek onze winkel & werkplaats in Zwaagdijk, of ontwerp en bestel direct online. Maak dit kerstseizoen onvergetelijk met de betoverende geschenken van Kraamgifts!