Geboorte

Ga je binnenkort op kraamvisite? Verras de kersverse ouders met een gepersonaliseerd kraamcadeau! Bij Kraamgifts hebben we een divers aanbod aan gepersonaliseerde kraamcadeaus die een blijvende indruk achterlaten. Ontdek onze unieke geboortegeschenken, variërend van gepersonaliseerde badcapes en badjassen tot geboortekoffertjes en meer.

Gepersonaliseerde warme badcapes en badjassen

Geef een warm welkom met badcapes en badjassen voor de kleine, voorzien van naam, initialen, geboortedatum of een persoonlijke tekst. Gepersonaliseerde badcapes zijn ook leuke cadeaus voor doopceremonies, babyshowers, verjaardagen. Ze kunnen worden aangepast aan het geslacht, de favoriete kleuren van de ontvanger of zelfs aan een specifiek thema. Zo kun je echt een uniek en attent cadeau creëren dat de ontvanger voor altijd zal koesteren.

Geboortekoffertjes: Voor avontuurlijke logeerpartijtjes

Onze geboortekoffertjes zijn ideaal voor toekomstige logeerpartijtjes. Personaliseer ze met de naam van de baby en vul ze met schattige spulletjes voor een onvergetelijke ervaring.

Geboortecadeaus geïnspireerd op het geboortekaartje

Geef een kraamcadeau dat perfect aansluit bij het geboortekaartje. Kies uit leuke spaarpotjes, geboorteslingers, drieluiken en houten stapeltorens. Elk kraamkado is te personaliseren in het ontwerp van het geboortekaartje, een aanwinst voor de babykamer en een fantastisch aandenken voor later. 

Verzorgingsproducten met naam

Verwen de nieuwe ouders met heerlijke verzorgingsproducten voor de baby, voorzien van een persoonlijke touch. Denk aan zachte crèmes, badproducten en meer, met de naam van de kleine als kers op de taart.

Eenvoudig bestellen, gratis inpakservice: Kraamcadeaus met gemak

Bij Kraamgifts maken we het eenvoudig om je gepersonaliseerde kraamcadeau te bestellen. Kies je favoriete items, ontwerp ze naar wens en bestel direct online. Wil je het cadeau rechtstreeks naar de ouders sturen? Maak gebruik van onze gratis inpakservice voor een feestelijke presentatie, zonder extra kosten.

Bezoek onze winkel & werkplaats in Zwaagdijk

Ben je benieuwd naar onze gepersonaliseerde cadeaus? Bezoek dan onze winkel & werkplaats in Zwaagdijk. We tonen je graag onze unieke creaties en helpen je bij het kiezen van het perfecte kraamcadeau. Wacht niet langer en bestel nu jouw unieke en persoonlijke kraamkado bij Kraamgifts. Voor vragen staan we altijd voor je klaar. Maak van de komst van de kleine een onvergetelijke gebeurtenis met onze bijzondere geschenken.