gepersonaliseerd kraamcadeau, met liefde gemaakt

Je hebt een geboortekaartje ontvangen en wilt de ouders graag een bijzonder cadeau geven. Het geboortekaartje dat ze hebben gekozen voor hun kindje, is voor hen natuurlijk de allermooiste. Wat zou er dan leuker zijn dan een gepersonaliseerd kraamcadeau in de stijl van het geboortekaartje? Op deze pagina vind je allerlei kraamcadeaus die je kunt aanpassen en personaliseren!

Bij Kraamgifts combineren we de magie van het geboortekaartje met unieke geschenkideeën. Hier kun je het prachtige ontwerp van het geboortekaartje op allerlei cadeauartikelen laten bedrukken; denk aan stapeltorens, spaarpotjes en prachtige tegeltjes.

Wij helpen je graag met het creëren van persoonlijke kraamcadeautjes die perfect passen bij het geboortekaartje van de kleine. Of je nu op zoek bent naar een origineel geschenk in dezelfde stijl als het kaartje of een ander hip kraamcadeau voor jongens en meisjes, bij Kraamgifts vind je precies wat je zoekt. Al onze cadeaus kunnen naar wens gepersonaliseerd worden, zodat elk geschenk uniek en betekenisvol is.

Bestel eenvoudig via onze website, en bij bestellingen vanaf €70 bieden we gratis thuisbezorging aan. Als je liever persoonlijk wilt winkelen, verwelkomen we je graag in onze winkel. We zijn gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit Zwaagdijk, Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Bovenkarspel, Twisk en omgeving. We kijken ernaar uit om je te helpen het perfecte kraamcadeau te vinden!